Saaristoreitti

Saimaa Bikes -sähköpyörillä Saaristoreitille

Puumalan saaristoreitti on kesällä 2017 avattu upea maisemareitti Saimaalla polku- ja moottoripyöräilijöille. Reitin pyöräilymatka on noin 60 km. Matkan varrella vesistöjä ylitetään lukuisten siltojen lisäksi Hätinvirran lossilla (kesto n. 10 min) sekä vain pyöräilijöille ja motoristeille tarkoitetulla Norppa II:lla, jota kipparoi verraton pariskunta Pirjo ja Jussi (matkan kesto n. 40 min). Reitti kulkee pääosin eritasoisia asfalttiteitä pitkin. Matkan varrella on kaksi lyhyttä (noin 2 ja 4 km) soratiepätkää.

Reitti on mahdollista kiertää yhdessä päivässä joko täysin omalla lihasvoimalla tai sangen vaivattomasti Saimaa Bikes sähköavusteisilla pyörillä. Reitin varrella tosin riittää nähtävää, koettavaa, tekemistä, hyvää ruokaa ja mukavia majapaikkoja siihen malliin, että reitin varrella kannattaa viivähtää vaikka useampi päivä.

Vuokraamme nyt myös sähköttömiä hybridipyöriä.

Vuokramme sisältävät pyörien huoltopalvelun reitin varrella pyörärikkojen varalta. Saat siis avun tien päälle ilman että sinun tarvitsee itse osata huoltaa tai korjata pyörää.

Pyörien vuokraukseen pääset tästä!

Tutustu palveluihin ja lautan liikennöintiin oheisen esitteen avulla. Klikkaa tästä!

 

Huom! Lauttamatka kannattaa varata etukäteen puh. + 358 50 308 3004